Lyxmat

Nu för tiden slänger man ihop en söndagsstek bara så där mitt i veckan. Här är en i raden av alla fina köttbitar jag tillagat. Så himla enkelt. Smörj in med olja och kryddor och in i ugnen på 150-175grader. När köttet har en innertemperatur på 60-70grader så tar jag ut det.
Photobucket
Just den här råkade jag ha lite för länge inne, trodde det skulle bli torrt, men den blev lika vansinnigt god som de andra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s