Radio Sweden

Husfadern i etern igen! Klicka på denna länk för att följa med in i hönsgården och höra intervjun på Radio Sweden.
Photobucket

Annonser

6 thoughts on “Radio Sweden

 1. Hej Husfadern! Vilken inspirerande blogg och projekt! :) Såg att du tvättar håret med honung – kan du inte berätta exakt hur du gör?

  • Hej! Jo, jag blöter håret. Sen tar jag bara en klick ur burken med handen och gnuggar in i håret. Ibland kör jag en till omgång direkt. Sen är det bara att vänta en liten stund och sen skölja ur. Det krävs lite mer honung än vad man brukar ta vanligt schampo. Det sägs att det kan ta ett par veckor innan hårbottens fettproduktion balanseras, om man kört med vanligt shampo innan.

 2. Hej! Jag hörde om din blogg av dig under urkult. Jag och min kompis stod och pratade med killen som ville att vi skulle skriva under för kycklingarna då du dök upp. Iallafall tänkte jag bara säga att du har en fantastisk blogg och ett fantastiskt projekt! Skulle vilja leva som du men hittills är det enda jag lyckas med att hjälpa pappa stycka älgar nån gång varje höst, och plocka lite bär och svamp osv.

  Jag fick för mig att erbjuda dig att om jag åker till Stockholm något i framtiden så tar jag gärna med mig lite älgfärs eller nåt åt dig! Om det skulle vara tillåtet för dig att äta nåt som färdats så långt (bor i Härnösand)
  Och så beror det ju lite på hur många älgar som vår hund lyckas nosa rätt på.. ;)

  Lycka till med allt!

  • Åh vad roligt! Det är precis sånt här jag gillar. Man börjar prata med någon, sedan leder det vidare till någonting. Och det är just sådana här distributionskedjor som är det nya tror jag. Den gången du ändå har vägarna förbi Stockholm så ta mer än gärna med dig lite älgfärs!!!
   På så vis blir det liksom inga extra transporter alls för maten. Skriv gärna på en post-it lapp på kylskåpet. Stockholm=Älgfärs. :-)

 3. Ping: ELVA MÅNADER! | Husfadern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s