Kom och köp broccoli!

Mellan kl 08:00-10:00 imorse hade jag min såkallade egentid, som man säger nu för tiden. Det blev ett spinningpass och ett styrketräningspass helt utan transporter till och från gymmet.

Cyklade ut till Lovö Prästgård och köpte broccoli m.m.
Photobucket Pictures, Images and Photos

Broccolin är mogen och skördad precis nu. Så den är helt färsk. Ojämförbar med den i butiken. Elin Rydström på Lovö Prästgård hade också ett jättegott broccolirecept som jag testade. Så det blev pinfärsk broccoli till både lunchen och middagen idag. Postar receptet i nästa inlägg.

Ni som bor i Stockholm! Gör slag i saken nu och åk ut och handla. Detta är den godaste broccolin jag någonsin smakat. Finns knappt några likheter med de exemplar i grönsaksdisken i butikerna.

40kr/kg för ekologisk färsk broccoli. Det finns också lite andra ekologiska grönsaker på plats.
http://www.lovoprastgard.se/
Tel: 073-7001761

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Fyra mil cykling totalt blev det från där jag bor. Ryggsäcken vägde 15kg på hemvägen. Så dagens styrketräning är också avklarad. Gillar verkligen denna kombination av träning och mat!

Sköna grejer också att ha avklarade. Jobbar med repetitioner inför tre olika konserter idag. Sista repetitionen slutar kl 23. Så jag är väl hemma runt midnatt.

Imorgon ska jag komponera inför min konsert på lampor som går av stapeln på Smålands Kulturfestival första helgen i november. Kanske kan ladda upp ett smakprov här på bloggen!? :-)

Sedan blir det ett besök på Japanska Ambassaden och visumansökan inför Japanturné om två veckor m.m. Får gå upp tidigt och laga mer Broccoli. Blir dubbla matlådor imorgon igen. Hinner knappt äta på tallrik någon mer dag denna vecka…

Annonser

5 tankar om “Kom och köp broccoli!

  1. Jag har också köpt broccoli idag, från Trädgård i Väst i Umeå. Fina grejer. Nästa gång du kommer hit har jag ett komplett kontaktnät av Umeå-bönder.

  2. Ping: Höst, broccoli och toalettpappershållare | Mattlo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s