Biffar på nötfärs och nakenhavre

Fräs pinfärsk lök och vitlök lite lätt.
Photobucket

I med lök och 500gram nötfärs i en bunke.
Photobucket

I med några deciliter nakenhavreflingor och två ägg.
Photobucket

I med färska kryddor. Basilika, timjan, rosmarin, salvia, persilja.
Photobucket

Stek på båda sidorna. Gärna sida nummer två under lock.
Photobucket

Ät och njut.
Photobucket

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s