God morgon!

Blev lite varm choklad till frukostbröden.
Bröden är gjorda på Emmervete från Warbo Kvarn i Sörmland och ett annat vete jag inte minns namnet på, från Teve Kvarn i Järvsö/Hälsingland. Smöret är syrat hembygdssmör från Löt Gårdsmejeri. Deras produkter finns på gourmétkrogen Frantzén i Stockholm, där Filip Fastén jobbar som jag träffade på deltävlingarna i Årets Kock. Äggen kommer från höns som har haft det bra. På Lisas tallrik, gröt på nakenhavre från WarbokvarnIMG_9087

IMG_9088

Och till efterrätt lite av saften jag fick av en trevlig bloggläsare som kom på vår CD-releasekonsert med NID i Göteborg för ett par veckor sedan.
IMG_9090

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s