Matlådor för tre dygn

Det blev matlagning och infrysning av alla blåbär och 12kg ost från Järna mejeri sista kvällen innan jag reste upp till Sundsvall. Jag lagade även till tre stekar, fick med mig potatis, gulbetor, polkabetor, färsk mangold, färska bönor från Havtornsgården på Öland.
Jag tog också med mig blåbär och en mjölkkruka med tre liter fil.

Vi övade med nya projektet Sweden Allstars på Tonhallen i Sundsvall och där finns ett fullt utrustat kök. Så jag åt denna lyxmat till lunch och middag varje dag, medan Sundsvallsborna i bandet lunchade på restaurang…

IMG_0081

IMG_0082

IMG_0095

IMG_0111

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s