Husfadern

Namn: Petter Berndalen
Ålder: 39år
Yrke: Musiker/slagverkare med världen som arbetsfält.
Spelar i många olika fasta konstellationer samt i flera olika projekt.
Huvudgenre är svensk folkmusik, men spelar även improviserad musik etc.
Läs mer på www.berndalen.se
Status: Bor i Hökarängen i Stockholm.
Intressen: Musik, Träning, Hälsa, Cykling, Skidåkning, Mat, Ha roligt m.m.
Kontakt: husfadern@berndalen.se
Photobucket

30 tankar på “Husfadern

  1. Howdy Burndalen! How’s it going man? That sourdough hotel
    thing was pretty amazing!

  2. Hej! Intressant att läsa din blogg med alla matnyttiga tips. Veckan som gick var vi och åt julbord på Brännlands Wärdshus. Det tror jag att du hade gillat. Allt kött kom från gårdar här i närheten. Dom hade till och med tillverkat egen prinskorv och björnsalami från en björn skjuten i Balsjö inte så långt härifrån.

  3. Grymt projekt! Tänkte tipsa också om Elin Rydström som är ekologisk mjölkbonde på Lovön. Hon gör väldigt god blodkorv och ostkaka. Ägg och mjölk kan du nog också köpa av henne när du cyklar dit!
    Olle

    • Tack Olle!
      Wow! Det är ju väldigt nära!
      Jag kontaktar henne direkt. Blodkorv låter spännande!

  4. Hej Petter! Visst var det vårprogrammet du invigde på jazzklubben? Jag var ju där och och jag tyckte att det kändes som vår i luften. Smakade lammbogen bra förresten? /Stigge

  5. Ha ha! Du jag tror det stämmer det du skriver. Får gå in och editera inlägget.
    Lammbogen var fantastisk. Jag sparade på den länge, så den var riktigt mör
    när den tillagades. Blir ett antal middagar på varje bog. Ska posta några smaskiga bilder!

  6. Hej Petter!

    Tack för mjölka’. Vi åt jordgubbskräm med mjölk till efterätt idag. Fina bilder du har lagt upp på hemsidan.
    Lycka till i Finland!
    Stigge

  7. Hej! Nu har vi äntligen ”kommit till skott” och köpt oss en köttlåda från Gubböle. Tack för inspirationen! Allt gott till dig! Hälsningar Mariann

  8. Pingback: Länge leve bonde! | Missbaker @ Spotlife

  9. Intressant projekt! Det går i linje med tankar jag har själv kring säsongsvaror och närproducerat mm. För oss svenska lantbrukare är det också ovärderligt med konsumenter som värnar om den inhemska produktionen, annars har vi snart ingen svensk produktion. Vi producerar bland annat lammkött på vår gård utanför Falköping, har du vägarna förbi är du välkommen!

  10. Hej,
    Förslag till salt om du kan köpa alger från havet. Fungerar bra torkat att smula ner och bra jodtillskott. Tror det finna de som renar alger på västkusten.
    Mvh
    Maria

  11. Hej!

    Inspirerande blogg! :-)

    Har du fått tag på någon leverantör av hasselnötter? Jag är tyvärr själv nötallergiker, men har irriterat mig på att ingen numera tar tillvara på hasselnötterna som växer i en av de skogar där jag brukar söndagspromenera och just nu är det perfekt säsong för skörd. Skulle du vilja köpa/byta till dig av mig (man kan skörda och äta dem gröna, låta dem torka eller skörda dem senare när de är helt mogna)?

      • Kolla under widgets, där borde RSS finnas! Det är ett modernt sätt att låta läsare skräddarsy sitt dagliga informationsflöde. Kort sagt: Gammelmedias största fiende! :)

  12. Pingback: Kjøp fra (den økologiske) bonden | Rodeløkka Rødbetkompani

Lämna en kommentar